Weekoverzicht 26-03 t/m 01-04 2017

Posted april 23, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Deze week stond in het teken van positief nieuws, het heerlijke lenteweer en helaas ook van kiespijn. Hier volgt een overzichtje.
Zondag 26 maart
Deze dag heb ik eigenlijk niet heel veel gedaan. Beetje geblogd, beetje series gekeken en jawel, zelfs nog gewerkt.
Maandag 27 maart
Maandag heb ik gewoon de hele dag gewerkt op mijn stage. ‘s Avonds nog begonnen aan een nieuwe blog, maar verder niet zo veel dus. Oh ja, stom, hoe kan ik dit nou vergeten? Ik kreeg maandag rond lunchtijd een mailtje dat mijn scriptie nu volledig is goedgekeurd, ook de language assessment. Dit betekent dus dat ik mag verdedigen! Dit zal op 6 april gaan gebeuren.
Dinsdag 28 maart
Wauw, het is nu echt lente! Ook dinsdag heb ik weer gewerkt. Helaas begon ik toen al last te krijgen van een doorkomende verstandskies. Deze laat na een paar jaar radiostilte opeens weer van zich horen. ‘s Ochtends in de trein heb ik Storytel op mijn telefoon gezet en ben ik begonnen in Toen Het Donker Werd van Simone van der Vlugt. Dinsdag werd ook  duidelijk dat mijn etentje van donderdag niet door zou gaan.
Woensdag 29 maart
Jammer, het was een koude dag. In de ochtend ben ik naar school geweest om de CD-rom van mijn scriptie in te leveren, dit moest ik nog doen. Na het nieuws van maandag kon het eindelijk. En echt, verstandskiezen zijn echt bagger. Wat een ontzettende pijn heb ik woensdag gehad. Sporten ging echt niet, bukken deed zelfs al zeer. Verder dus niet heel veel meer gedaan.
Donderdag 30 maart
LENTE!!!!!!!! Alleen een beetje jammer dat ik niet buiten kon zitten. Ook donderdag werd gedomineerd door kiespijn. Dat was overigens wel een goed excuus om sushi te bestellen. Daarnaast heb ik zowel in Phobos als in Toen Het Donker Werd gelezen. In de avond kwam ik er achter dat ik Vrouwe Middernacht heb gewonnen in de nieuwsbrief van Moon Young Adult.
Vrijdag 31 maart
Jaaaaaaaaa Riverdale is back! Helaas de aflevering nog niet gezien, want er wachtte een Powerpoint op mij, deze moest ik nog maken. Daarnaast heb ik Toen Het Donker Werd uit gelezen. Recensie volgt snel. ‘s Avonds heb ik nog een uurtje paardgereden en mijn Bookhaul afgemaakt.
Zaterdag 1 april
Vandaag heb ik mijn Powerpoint voor mijn scriptie verdediging verder gemaakt. Hij is helaas nog niet af, want hij ziet er niet uit. Daarnaast heb ik weer een deel van mijn kast uitgemest en eindelijk Riverdale gekeken. Verder ben ik best een stuk opgeschoten in Phobos.
Volgende week onder andere:
  • Dressuurwedstrijd;
  • Scriptie verdediging;
  • Een concert van Bløf.
Wat hebben jullie deze week gedaan?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.