Weekoverzicht 19-03 t/m 25-03 2017

Posted april 23, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Ik wilde al een tijdje iets meer blogs posten dan alleen recensies. Op deze manier zou ik ook de continuïteit van mijn blog vergroten en daarmee hopelijk meer volgers en lezers trekken. Ik wist alleen niet met wat. Vanochtend las ik het weekoverzicht van Joost en toen wilde ik dit eens uitproberen. So, let’s go.
Zondag 19 maart
Deze dag heb ik niet zoveel gedaan. Mijn recensie van De Kids Of Appetite kwam online en ik ben begonnen in The Jewel. Daarnaast heb ik mijn kledingkast uitgemest en alles wat ik niet meer pas weggepleurd (sorry, lekker Haags 😉 ).Verder was het de eerste week weer zonder Moordvrouw op tv, dus geen zondagavond serie meer.
Maandag 20 maart
Work work work work work work! In de ochtend hadden we een workshop scrum, een nieuwe methode om projecten mee te doen. Voor de rest van de dag was het gewoon weer aan het werk.
Dinsdag 21 maart
En nog een dagje werken. Nouja, eigenlijk loop ik stage. Voor onderzoeksdoeleinden mocht ik Netflix gaan uitkammen en daardoor wilde ik gelijk weer nieuwe series kijken.
Woensdag 22 maart
Woensdag thuiswerkdag! Ik moest in de ochtend even snel naar school om mijn verbeterde scriptie in te leveren, want er mankeerde nogal wat aan mijn Engels. Ik doe de opleiding European Studies en mijn scriptie moet om die reden in het Engels. Helaas ging dat niet helemaal goed en moest ik een hoop aanpassen. ‘s Middags nog wat gewerkt en één aflevering van Penoza gekeken, seizoen 3. Ik schiet niet echt op met deze serie, maar kan daar geen duidelijke oorzaak voor vinden.
Donderdag 23 maart
Normaal gesproken niet, maar deze week wel: nog een thuiswerkdag. En ja ik heb ook echt wel gewerkt. En gelezen.
Vrijdag 24 maart
De laatste vrijdag zonder Riverdale, volgende week is de season break voorbij. Eindelijk. Deze dag heb ik The Jewel uit gelezen en een recensie geschreven terwijl ik Orange Is The New Black keek. Heb nog een paar bladzijden in Phobos gelezen. ‘s Avonds ging ik naar Het Paard in Den haag voor de clubtour van Di-rect, eerste concertje van het jaar en wow wat was dat een feestje! Stond op rij 2, de eerste clubtour dat ik ook echt wat zag dus. Ik mag dit jaar nog een keer, maar dat is nog een grote verrassing voor iemand en dat moet zo blijven, het liefst tot de dag zelf.
Zaterdag 25 maart
Zaterdag was ik brak. Slecht geslapen. Maar geen tijd om brak te zijn, want ik moest werken. Dit jaar was de Ziezobeurs er weer, dé hulpmiddelenbeurs voor blinden en slechtzienden. Voor de eerste keer in het Beatrixgebouw van De Jaarbeurs in Utrecht en wat was dat een verbetering ten opzichte van vroeger! Hiervoor was de beurs in de Expo Houten, wat niet fijn reizen was met het openbaar vervoer. Verder waren die hallen enorm groot en hadden daardoor een slechte akoestiek. Ik stond in een stand, maar heb daarnaast ook zelf nog even “snel” een rondje gelopen. Snel tussen aanhalingstekens, want ik bleef vaak weer veel te lang staan. Rond een uur of 5 was ik thuis, ben op de bank geploft en heb niets meer gedaan. Zelfs niet gelezen, want ik was echt kapot. Wel super om te zien dat de petitie voor audiodescriptie op TV weer zoveel handtekeningen erbij heeft gekregen! Tekenen jullie ook? Met behulp van audiodescriptie kunnen blinden en slechtzienden ook tv programma’s en film volgens zonder hulp. Want dat kan nu nog veel te weinig.
Dat was deze week. Volgende week onder andere:
  • Het uur van de waarheid;
  • Een etentje;
  • Lente!
Tot volgende week!

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.