Weekoverzicht 02 t/m 08-04 2017

Posted april 23, 2017 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Deze week was een week waar ik onbewust al een tijdje mee bezig was en welke ook wel wat stress veroorzaakte. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder!
Zondag 2 april
Vandaag had ik een dressuurwedstrijd. Echt niet voor de competitie, maar gewoon voor de lol. Gelukkig had ik een late start, want de presentatie voor mijn scriptie verdediging was een hele grote rotzooi. Deze kon ik in de ochtend mooi af maken. En ja, ik werd eerste van de twee bij de wedstrijd! Niet verwacht eigenlijk.
Maandag 3 en dinsdag 4 april
Deze dagen heb ik eigenlijk niets anders gedaan dan gewerkt. Dinsdag ben ik wel in Simon Versus De Verwachtingen Van De Rest Van De Wereld begonnen. Dit deed ik naast Phobos, waar ik nog steeds in bezig ben.
Woensdag 5 april
Vandaag had ik een terugkomdag op school. Deze dag is verplicht voor alle studenten die in Nederland stage lopen. Tijdens deze middag kreeg je door middel van presentaties te horen wat je medestudenten allemaal deden tijdens hun stageperiode. Vervolgens was er een workshop over solliciteren, want we gaan allemaal binnenkort de arbeidsmarkt op. Toen ik thuis kwam heb ik echt niets meer gedaan.
Donderdag 6 april
Vandaag was het dan zover, eindelijk. Mijn scriptie verdediging. Blijkbaar was ik toch een stuk zenuwachtiger dan ik had gedacht en verwacht, maar dat is denk ik ook wel gezond. Ik was als eerste aan de beurt, dus ik was er snel vanaf. En ja, ik heb het gehaald! Dat was wel een opluchting, want nu komt het afstuderen steeds dichterbij. Nog een maandje stage, stageverslag inleveren en het is klaar. Bij thuiskomst ben ik eindelijk gestart met 13 Reasons Why, want daar heb ik nu tijd voor. ’s Avonds ging ik naar het concert van Bløf in Het Paard in Den Haag. Ik had echt niet verwacht dat het zo leuk was en dat ze live zoveel gas geven. Het rockte echt!
Vrijdag 7 april
Vandaag ging ik naar een restaurant waar ik mijn afstuderen wil vieren. Dat moest natuurlijk even getest worden. Het is goedgekeurd en geboekt 🙂 Heb weer eens verder gelezen in Phobos en in de avond nog een uurtje paardgereden.
Zaterdag 8 april
Een dag zonder verplichtingen. Lezen, lezen, lezen. In zowel Simon als in Phobos. Ik hoop die laatste dit weekend uit te krijgen. Ook ben ik weer verder gegaan met  het kijken van 13 Reasons Why.
Volgende week even geen weekoverzicht denk ik, want het is gewoon een rustige week die voornamelijk gaat bestaan uit stage lopen. De week erna ook, maar ik denk er over om die weken even te combineren. Buiten YALFest staat er echt niets in de planning voor april, dus weekoverzichten zullen niet heel spannend worden ben ik bang. Ik zou graag willen voorkomen dat mijn blogs eentonig worden.
Dus, tot een nieuw weekoverzicht!

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.