The Friday Five: Boeken om mee te nemen op vakantie

Posted juli 27, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Booktags, The Friday Five / 0 Comments

Zo, daar ben ik weer met een Friday Five. Er ging iets niet helemaal goed met een gastblog, dat kwam qua planning toch niet helemaal lekker uit. De gesigneerde boeken schieten voor mij ook niet op, vandaar dus een break van twee weken. Maar, nu ben ik er weer.

Het thema van deze week is: boeken om mee te nemen op vakantie. Ik heb het geluk dat ik daar niet in hoef te kiezen, want ik lees ebooks. Dus, telefoon mee en ik kan lekker lezen waar ik zin in heb. Toch zal ik even een lijstje maken met typische vakantieboeken.


Ik Zie Je Op Het Strand van Jill Mansell
Het enige boek uit het lijstje dat ik heb gelezen. Dit boek valt best lekker op het strand, niet denken, maar lezen. Oh ja, en je insmeren. Ook niet geheel onbelangrijk.


Casa Ibiza van Linda van Rijn
Een boek wat ik zelf dus echt nooit zou oppakken, want dit is zo’n typische zomerthriller. Nee. Toch zie ik hem steeds voorbij komen en de titel is al een vakantiebestemming, dus hup, in het lijstje.


Super Deluxe van Suzanne Vermeer
Nog een boek dat ik dus nooit zou oppakken, maar puur omdat ik na drie boeken van deze auteur er wel klaar mee ben. Ze kunnen me niet meer bekoren. Suzanne Vermeer brengt iedere zomer en winter een boek uit, dus je kunt de klok erop gelijk zetten dat er een boek van deze auteur mee kan in je koffer.


Liefde En Gelato van Jenna Evans Welch
En ja hoor, weer een boek dat ik nooit zou oppakken. Maar ook deze doet het vast goed als je op vakantie gaat naar Italië.


Aan Alle Jongens Van Wie Ik Hield van Jenny Han
Lekker zwijmelen op het strand? Nou, dan zul je met dit boek vast goed zitten. Ik heb hem nog liggen, maar twijfel of ik dit überhaupt wel iets ga vinden.


Zoals je ziet heb ik dus niets met typische vakantieboeken. Ik kijk op vakantie wel waar ik zin in heb. Zo had ik bijvoorbeeld tijdens mijn afgelopen vakantie een thriller, wat young adult en twee fantasy boeken gelezen. Ik verveel me gewoon met dit soort luchtige boeken.

Welk boek kan echt niet ontbreken in jouw koffer?


Kijk ook eens bij de andere bloggers die meedoen aan The Friday Five voor inspiratie:
Joost
Esmee
Eline
Anneke (Een Letter Meer Graag)
Lieke
Sarina
Angela
Kiki
Robin
Anneke (Verhaal Verliefd)
An
Bianca
Monica
Joany
Chelsey
Fleur
Conny
Rianne
Dalinja
Merel
Anna en Paula
Maud
Liana
Valerie
Samantha
Annabel
Veerle en Celine

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.