(NL) The Friday Five: Boeken die op je wishlist staan

Posted september 14, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Booktags, The Friday Five / 0 Comments

Hè hè, eindelijk eens een makkelijk thema voor The Friday Five. Dacht ik. jammer joh, deze is toch moeilijker dan ik dacht. Er zijn nog zoveel goede en leuke boeken die ik wil hebben. Gelukkig ben ik over twee weken jarig en moest ik toch een verjaardagslijstje maken, dus maakte ik meteen maar een lijstje voor de Secret Santa van Kwante In Wonderland. Je kunt je nog opgeven voor de editie van 2018! Klik daarvoor op deze link naar het blog met alle uitleg. Maar terug naar mijn wishlist. Dit is slechts een selectie van beide lijstjes.

Schaduw Van de Vos van Julie Kagawa wil ik al lezen sinds dit boek is aangekondigd. Deze moest en zou dus ook op één van de verjaardagslijstjes.

Op datzelfde verjaardagslijstje staat Grenzenloos van Lis Lucassen. Dit boek heb ik erop gezet na het lezen van veel goede recensies.

Een Tweede Kans van Jennifer L. Armentrout staat op een ander verjaardagslijstje. Ik ben heel erg benieuwd naar dit boek, want ik vind de Lux serie dus echt geweldig.

Een boek dat al een tijdje mee gaat op de lijstjes is Midnight Jewel van Richelle Mead. Ook deze staat op een verjaardagslijstje.

Een boek wat waarschijnlijk op het Secret Santa lijstje gaat komen is Een Bijna Eindeloze Afstand van Tahereh Mafi. Ik wil dit boek dolgraag lezen, maar ik hoef het niet meteen te hebben. Waarom niet? Niet omdat het boek me niet goed lijkt. Integendeel. Ik heb domweg te veel boeken gekocht en de meesten daarvan moet ik zelfs nog lezen. Soms moet je dus keuzes maken.

De rest van het lijstje voor Secret Santa ga ik natuurlijk nog niet vrij geven, dat komt wel als ik mijn lootje mag invullen. Nog even geduld mede Santa’s!


Doe jij ook mee aan de Secret Santa van Kwante? En welke boeken staan er op jouw wishlist?

Kijk ook eens bij de andere bloggers die meedoen aan The Friday Five voor inspiratie:
Joost
Esmee
Eline
Anneke (Een Letter Meer Graag)
Lieke
Sarina
Angela
Kiki
Robin
Anneke (Verhaal Verliefd)
An
Bianca
Monica
Joany
Chelsey
Fleur
Conny
Rianne
Dalinja
Merel
Anna en Paula
Maud
Liana
Valerie
Samantha
Annabel
Veerle en Celine

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.