The Friday Five: Boeken die al een hele tijd ongelezen in je kast staan

Posted juli 12, 2019 by Laurie in Boekenpraat, Booktags, The Friday Five / 2 Comments

Ik doe weer eens mee met The Friday Five en deze week bespreken we boeken die al een hele tijd ongelezen in je kast staan. Ik heb er een hele hoop, maar jammer genoeg kun je niet van ebooks afkomen, dus de meesten blijven daar ook nog wel even staan vrees ik.

Om te beginnen Dans Met Mij van Jojo Moyes. Deze staat echt al heel veel jaar in mijn kast en ik ben er nog steeds niet in begonnen. Maar hij is ten eerste heel dik en ten tweede zie je er nooit recensies van.

De Tatoeëerder van Auschwitz van Heather Morris staat ook al meer dan een jaar in de kast, maar ik pak het maar niet op.

Nog niet zo lang in de kast, maar wel al heel lang op de tbr: Circe van Madeline Miller. Wil iemand me die schop onder mijn kont geven zodat ik het boek oppak?

Later als ik dood ben van Ilse Ruijters kreeg ik in een Bookchoice pakket toen het nog Elly’s Choice heette en je raadt het al, het is nog steeds ongelezen.

Op Mijn Schouders van Jennifer Niven staat ook al 2 jaar ongelezen in de kast. Zonde eigenlijk.


Welk boek staat er bij jou al heel lang ongelezen in de kast?

Kijk ook eens bij de andere bloggers voor inspiratie:

Tags:


2 responses to “The Friday Five: Boeken die al een hele tijd ongelezen in je kast staan

  1. Haha, Op Mijn Schouders staat ook ongelezen in mijn kast. Maar wat minder lang dan bij jou. Overigens is Circe wel heel mooi, maar ook behoorlijk ingewikkeld. Je hebt flink wat tijd nodig om in het verhaal te komen. Tot zover de hulp die je nodig hebt om het boek op te pakken *FAIL* 🙂 Nee maar het is wel echt een mooi boek.

  2. Ik heb Circe echt nét in de kast staan, maar hij staat ook al een tijdje op mijn wenslijst. Ik hoor er echt ontzettend goede dingen over, dus ik ga hem zeker wel binnenkort lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.