(NL) Wrap-up | september 2018

Posted oktober 1, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Pfoe, 2018, wat ga je snel! Het is alweer oktober en ik ben alweer 27 jaar. Wat gebeurde er deze maand nog meer? Spoiler: niet heel erg veel.

1-9 september

Deze week hadden we nog een lekker zomers weekend. Ik ging naar de kapper en naar Mamma Mia: Here We Go Again in de bioscoop. De rest van de week was niet heel spectaculair, ik moest immers gewoon werken. Ik las Oog Om Oog van Buddy Tegenbosch en Mirage van Somaiya Daud uit en ik begon in Op Zoek Naar van Ava Dellaira en Vogelvrij van Sebastien de Castell. Ik las beide boeken deze week ook uit. Dit gebeurde ook met I Have Lost My Way van Gayle Forman en Schemerzone van Hilde Vandermeeren. Ik begon ook in Little Fires Everywhere van Celeste Ng. Deze week ging ik ook even op zondag langs kantoor, want we hadden een voorstelling met aansluitend een Italians en Albanees diner.

10-16 september

Deze week was het weer een gewone werkweek. Op vrijdag had ik een leesclub bij Boekhandel Van der Meer in Noordwijk waar we Bloed En Beenderen bespraken. Op zondag was er een YA event in diezelfde boekhandel. Ik las Little Fires Everywhere van Celeste Ng uit en ik begon in Erebos van Ursula Poznanski voor een leesclub. Dat boek las ik ook uit en mijn recensie verschijnt op 10 oktober. Daarnaast las ik deze week Ash Princess binnen een paar dagen uit. Verder begon ik in De Zeven Zussen van Lucinda Riley en kreeg ik mijn vooruitbestelling van Opal van Jennifer L. Armentrout binnen. Dit boek las ik in een moordend tempo uit. Ik begon toen in I Was Born For This van Alice Oseman.

17-23 september

Weer een werkweek, maar ik sloot deze af met YALFU. Verder sloeg het weer echt helemaal om, bah. Ik las I Was Born For This uit, deed hetzelfde met De Zeven Zussen en begon in Showstopper van Hailey Barker. Zij was immers op YALFU. Dit boek las ik ook uit en mijn recensie volgt in oktober, gezien het een duorecensie wordt. Ik begon eindelijk in Strange The Dreamer van Laini Taylor en in Rebel van Julie Kagawa.

24-30 september

Ik voelde het meteen aan het begin van deze week: ik heb iets onder de leden. Ik had gigantische jeuk aan mijn ogen en dat betekent bij mij meestal niet veel goeds. En inderdaad, woensdag voelde ik me echt een hoopje ellende en ben nu nog steeds snotverkouden. Natuurlijk ben ik gewoon gaan werken. Donderdag proefde ik nog enigszins iets, dus ging ik sushi eten. Goede zet, want zaterdag, op mijn verjaardag, proefde ik amper nog iets. Ik was zaterdag dus jarig en ik ging voor de tweede keer naar The Lion King. Heb ik nog gelezen deze week? Ja, maar minder dan ik hoopte. Mede doordat ik me zo ellendig voelde. Ik las Rebel van Julie Kagawa uit en deed hetzelfde met Strange The Dreamer van Laini Taylor. Ik begon in Verleiding van Erin Watt en kreeg deze ook nog uit, maar in Dodelijke Affaire van peter James ben ik nog niet zo ver gekomen. Ik kom ook niet echt in dat boek, waarschijnlijk omdat het niet zo goed wordt voorgelezen.


Dat was mijn september. Wat waren jouw hoogtepunten van deze maand?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.