(NL) Wrap-up | oktober 2018

Posted november 1, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 0 Comments

Oktober, een maand van uitersten. We begonnen de eerste helft van de maand met fantastisch nazomerweer en eindigden de maand met kou en regen. Wat heb ik deze maand allemaal meegemaakt? Je leest het hier!

1-7 oktober
Deze week begon ik als Young Adult Clublid bij Hebban en begon de verbouwing van de keuken. De keuken was namelijk aan vervanging toe. Aan het eind van de week werd het opeens heel mooi weer en vierde ik mijn verjaardag voor familie. Ik las Schaduw Van De Vos van Julie Kagawa en The Cruel Prince van Holly Black. Niet veel dus en ik las de boeken ook niet uit.

8-14 oktober
Deze week bestond uit mooi weer, lezen op het balkon, treinleed, werken, het plaatsen van de nieuwe keuken en de aanschaf van een nieuwe laptop. Ik heb op woensdag gewoon 2!!!! boeken uitgelezen op het balkon, heerlijk! Ik las Schaduw Van De Vos en The Cruel Prince uit, begon in City Of Ghosts van Victoria Schwab en las deze ook uit. Datzelfde gold voor Een Jaar Met Jou van Julia Whelan en Sara En Liv van Suzan Hilhorst. Ik begon mijn A Court Of Thorns And Roses reread, begon in De Laatste Magiër van Lisa Maxwell en in Oktober van Sören Sveistrup. Die laatste heb ik ook weer aan de kant gelegd. Op de valreep van deze week begon ik in Oblivion van Jennifer L. Armentrout.

15-21 oktober
Het is nu echt over met de zomer, want het is al een heel stuk kouder dan het weekend ervoor. Heb ik deze week nog iets bijzonders gedaan? Doordeweeks niet echt. Zaterdag had ik wel een high tea met de leesclub en dinsdag had ik de bespreking van Erebos met de andere leesclub. Ik ging ook eindelijk naar A Star Is Born. Voor de rest was het een doodgewone werkweek. Verder las ik De Laatste Magiër en Oblivion uit, begon ik in The Vampire Diaries (mar oooooooooh wat een minder fijne boeken! Aan de kant dus.), begon ik in 9 November van Colleen Hoover en in Val & Verlossing van Leigh Bardugo.

23-28 oktober
Tja, wat heb ik deze week eigenlijk gedaan? Ik weet het zelf niet eens echt meer. In ieder geval bleek de coating van het scherm van mijn (oude) Macbook los te laten, dus die moest weg voor reparatie. Het weer sloeg deze week echt om, dus tijd om de winterjassen enzovoorts op te zoeken. Ik ging deze week ook weer terug naar de acupuncturist, want ik krijg weer last van (winter)vermoeidheid. Niets aan te doen, maar bloed irritant. Ik las deze week 9 November en Val & Verlossing uit, begon in Mermaid van Louse O’Neill en las deze uit (artikel verschijnt eerst op Hebban), begon in Toren Van De Dageraad van Sarah J. Maas en las A Court Of Thorns And Roses uit. Ik ging meteen verder met het herlezen van A Court Of Mist And Fury en ik deed een poging tot het beginnen in De Vrouwen Van Kasteel Deverill van Santa Montefiore. Dat boek is dus echt niets voor mij, dus ik ben gestopt. Toen begon ik dus in Gabrielle, deel 1 van de Middernacht serie van Lara Adrian.

29-31 oktober
Bah, wat is het opeens koud! En vroeg donker, vind ik ook niet zo leuk. Ik trok een flinke sprint in Toren Van De Dageraad en las Gabrielle uit. Op dit moment lees ik Darius The Great Is Not Okay van Adib Khorram en dat boek leest lekker weg. Voor de rest heb ik gewoon gewerkt.


Hoe was jouw maand?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.