(NL) Wrap-up | December 2018

Posted januari 1, 2019 by Laurie in Boekenpraat, Persoonlijk / 2 Comments

De laatste maand van het jaar was rustig. Zo rustig zelfs dat ik heb getwijfeld of ik wel een wrap-up zou schrijven. Dat heb ik dus toch gedaan, maar anders. Deze is kort en bondig en deed bij mij meteen de volgende vraag rijzen: moet ik hier nog wel mee doorgaan? Ja, maar niet meer maandelijks. Dit is dus de laatste maandelijkse wrap-up die jullie op mijn blog te zien krijgen, in 2019 plaats ik ze om de twee of drie maanden. Maar laten we nog eens kijken naar december 2018.

1-9 december

 • Gedaan: gewerkt, pizza gegeten met Sinterklaas, geluncht in Haarlem en een leesclub gehad.
 • Gelezen: Ondergedoken van Liza Marklund, Origin van Jennifer L. Armentrout, Kingdom Of Ash van Sarah J. Maas, Nooit Meer Bang van Gaby Rasters, Far From The Tree van Robin Benway, Kraai & Koninkrijk van Leigh Bardugo, Tijdbom van Joelle Charbonneau.

10-16 december

 • Gedaan: Gewerkt en naar het concert van Blof in Ahoy Rotterdam geweest.
 • Gelezen: Midnight Sun van Trish Cook, Mijn Versie Van Jou van Christina Lauren, Kraai & Koninkrijk van Leigh Bardugo, Een Dag In December van Josie Silver, Becoming van Michelle Obama, De Strijdmagiër van Taran Matharu.

17-23 december

 • Gedaan: Een sollicitatiegesprek gehad, aangenomen bij een traineeship, kerstvakantie gehad.
 • Gelezen: Asiel van Liza Marklund, Becoming van Michelle Obama (DNF), Bestemd Voor Mij van Chantal Van Gastel, A Gathering Of Shadows van V. E. Schwab, Een Fakkel Tegen Het Duister van Sabaa Tahir, Soms Lieg Ik van Alice Feeney.

25-31 december

 • Gedaan: Kerst gevierd, helemaal niks en bovenal heel erg slecht geslapen.
 • Gelezen: Soms Lieg Ik van Alice Feeney (DNF), Een Fakkel Tegen Het Duister van Sabaa Tahir, Strijder van Julie Kagawa, Robijnrood van Kerstin Gier (DNF), Inferno van Julie Kagawa, A Court Of Wings And Ruin van Sarah J. Maas (reread), De Zeven Zussen – Storm van Lucinda Riley, Sadie van Courtney Summers.

Tot zover mijn december. Niet zo’n hele interessante maand, I’m sorry. Hoe was jouw december?

Tags:


2 responses to “(NL) Wrap-up | December 2018

 1. Mijn december was vooral erg druk qua stage, wat er voor zorgde dat ik niet zo veel aan lezen toe kwam. Gelukkig zat aan het einde van de maand de kerstvakantie, waardoor ik toch nog lekker heb kunnen lezen. Waarom heb je Becoming van Michelle Obama niet uitgelezen? Die staat nog op mijn lijstje, maar ik twijfel er over.

  • Laurie

   Het ging me allemaal veel te traag en het was echt meer een info dump dan een verhaal. Ik luisterde wel het luisterboek op Storytel, voorgelezen door haarzelf.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.