(NL) The Friday Five: Schrijvers waar je minimaal vijf boeken van hebt gelezen

Posted maart 29, 2019 by Laurie in Boekenpraat, Booktags, The Friday Five / 5 Comments

Vandaag is het thema van The Friday Five: Schrijvers waarvan je minimaal vijf boeken hebt gelezen. Gelukkig kwam er al meteen een rijtje namen bij me op, dus deze is best te doen.

Marissa Meyer

Sowieso telt de gehele The Lunar Chronicles serie inclusief de twee extra boeken al zes boeken, dus deze schrijfster moest op het lijstje. Ik heb Alter Ego ook al gelezen, maar Aartsrivaal nog niet.

Sarah J. Maas

Hof Van Doorns En Rozen telt tot nu toe drie boeken en een novella en De Glazen Troon telt zeven boeken en een novella bundel, dus dat zijn er in totaal twaalf. En ja, allemaal vijf sterren, op The Assassin’s Blade na dan.

Tess Gerritsen

Inmiddels ben ik de tel kwijt wat betreft de Rizzoli & Isles serie, maar dat het er meer dan vijf zijn weet ik zeker. Ik denk inmiddels elf of twaalf? Buiten deze serie heb ik ook nog wat andere boeken van Tess Gerritsen gelezen, maar die vond ik toch wat minder goed.

Jennifer L. Armentrout

De Lux serie telt al vijf boeken, maar ik heb daarnaast ook al wat andere boeken van deze auteur gelezen. Dus, zij mag ook niet ontbreken.

Erin Watt

Die andere guilty pleasure, De Royals, moet ook zeker in dit lijstje. Ik zat voor dit laatste plekje te twijfelen tussen Julie Kagawa (tien boeken), Leigh Bardugo (zes boeken) en dus Erin Watt, maar we hebben het hier natuurlijk wel over die sexy broers.


Van welke schrijver heb jij al minimaal vijf boeken gelezen?


Kijk ook eens bij de andere bloggers voor inspiratie:

Tags:


5 responses to “(NL) The Friday Five: Schrijvers waar je minimaal vijf boeken van hebt gelezen

 1. Maartje

  Cassandra Clare, tot nu toe 12 boeken en 3 boeken samen met Holly Black.
  Marissa Meyer, 8 boeken
  Harry Mulisch, 8 boeken
  Isabel Allende, 17 boeken
  Sarah J Maas, alles behalve Kingdom of Ash.
  Holly Black, 5 boeken. Waaronder 3 van de Magisterium reeks met Cassandra Clare.
  En ik denk nog wel meer….

 2. Sarah J. Maas heb ik ook bij mijn Friday Five staan! Verder komen we niet overeen, ik heb Pieter Aspe, Joelle Charbonneau, Roald Dahl en (uiteraard) J. K. Rowling op mijn lijstje.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.