(NL) The Friday Five: Boeken van eigen bodem

Deze week staat The Friday Five in het teken van boeken van eigen bodem. Ik ga direct iets bekennen. Ik lees weinig boeken van eigen bodem. Niet bewust, maar ze spreken mij gewoon niet aan. Dit gaat dan uiteraard om de flaptekst. Deze lijst bestaat uit boeken van eigen bodem die ik nog wil lezen, want alle bekende bestsellers, zoals De Eetclub en Komt Een Vrouw Bij De Dokter heb ik inderdaad ook gelezen.

Fataal Spel van Chinouk Thijssen is een boek dat hoog op mijn TBR staat. Ik hoor hele goede verhalen over dit boek en ik wacht er ook echt al een aantal maanden op.

Datzelfde geldt voor De Eliminatie van Danielle Bakhuis. Ook deze young adult thriller staat hoog op mijn TBR.

Ja ja, mijn eerste klassieker. Binnenkort komt de bewerking van Romeo & Julia uit en deze bewerking is gedaan door een Nederlandse auteur. Ja, vertaald, ik weet het. Maar toch vind ik dat deze thuishoort in dit rijtje.

Een boek waar ik echt benieuwd naar ben en wat ik voor mijn verjaardag heb gevraagd is Grenzeloos van Lis Lucassen. Laat maar komen!

Het laatste boek heb ik puur vanwege alle hype op mijn TBR gezet. Ik vraag me af of ik het boek goed ga vinden. Ik ben niet gelovig en het schijnt nogal diep te gaan. Waar ik het over heb? De Avond Is Ongemak van Marieke Lucas Rijneveld.


Welk boek van eigen bodem wil jij nog graag lezen?

Kijk ook eens bij de andere bloggers die meedoen aan The Friday Five voor inspiratie:
Joost
Esmee
Eline
Anneke (Een Letter Meer Graag)
Lieke
Sarina
Angela
Kiki
Robin
Anneke (Verhaal Verliefd)
An
Bianca
Monica
Joany
Chelsey
Fleur
Conny
Rianne
Dalinja
Merel
Anna en Paula
Maud
Liana
Valerie
Samantha
Annabel
Veerle en Celine

One comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.