(NL) The Friday Five: Boeken die ik van Sinterklaas zou willen krijgen

Posted november 23, 2018 by Laurie in Boekenpraat, Booktags, The Friday Five / 4 Comments

Voor het thema van deze week ga ik weer enorm smokkelen. Wij vieren namelijk al jaren geen Sinterklaas meer. En toen we dat nog wel deden met de familie deden we het cadeautjesspel, dus zonder verlanglijstje. De zak was voor mijn kleine nichtje, niet voor ons. We deden nog wel eens lootjes, maar voor een klein bedrag en daar kun je geen boeken voor vragen. Dus, door naar de Kerstman!

Thuis vieren wij wel kerst, maar er staan voor thuis geen boeken op het lijstje. Wel doe ik mee aan de Secret Santa van Kwante, dus ik deel gewoon lekker dat lijstje met jullie. Het eerste boek op dat lijstje gaat al mee sinds de summer swap en heb ik gevraagd door het enthousiasme van Kwante herself: Onverminderd van Rebecca Yarros. We mochten dingen die we heel graag wilden hebben markeren met een <3 en die staat zeker bij dit boek.

Nog een boek met prio is een ander boek van Rebecca Yarros, wederom door recensies. Dit is Wilder, deel 1 van de Wilder serie. Gelukkig voor mij zijn deze boeken op dit moment alleen als ebook verkrijgbaar 🙂

De laatste titel met een hartje is Uitzonderlijk van Colleen Hoover. Deze staat al sinds de aankondiging op mijn lijstje, dus hopelijk neemt Santa deze voor mij mee in zijn arre slee!

Een boek dat ik wel graag wil hebben, maar waar ik iets minder prioriteit aan geef is Hart Van Vuur van Miranda Peters. Ik gaf het eerste deel drie sterren, maar ben wel nieuwsgierig naar het vervolg.

Het laatste boek op mijn lijstje – ja ik had er echt 5 – is Hart Slag van Joanne Carlton. De achterflap maakte me nieuwsgierig, maar de recensies waren niet lovend. Ik geef aan dit boek dus echt de minste prioriteit. Vind ik deze in mijn pakket? Leuk! Krijg ik deze niet? Nou en, pech. dan lees ik hem wel uit de bieb, of niet.


Welk boek zou jij het allerliefst van Sinterklaas of de Kerstman willen krijgen?


Kijk ook eens bij de andere bloggers die meedoen aan The Friday Five ter inspiratie:
Joost
Esmee
Eline
Anneke (Een Letter Meer Graag)
Lieke
Sarina
Angela
Kiki
Robin
Anneke (Verhaal Verliefd)
An
Bianca
Monica
Joany
Chelsey
Fleur
Conny
Rianne
Dalinja
Merel
Anna en Paula
Maud
Liana
Valerie
Samantha
Annabel
Veerle en Celine
Natasha

Tags:


4 responses to “(NL) The Friday Five: Boeken die ik van Sinterklaas zou willen krijgen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.