(NL) Bookhaul | oktober 2018

Posted oktober 31, 2018 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Het is eind oktober en op het moment dat ik dit artikel schrijf is het buiten depressief grijs en komt de regen met bakken uit de lucht. Tijd om lekker op de bank te duiken met een boek. Ook deze maand heb ik weer een aantal mooie boeken aan mijn collectie mogen toevoegen. Als je op het omslag klikt kun je deze boeken meteen kopen.

Nederlandse boeken

Oeps, het is een hele lijst. Om te beginnen kocht ik eindelijk Caraval van Stephanie Garber. Ja, ik weet het, ik loop achter. Ik ben hier wel enorm benieuwd naar! Het vervolg heb ik ook al besteld.

Dan gaan we verder met een aantal vervolgen. Als eerste The Black Key van Amy Ewing, het laatste deel van The Jewel. Eindelijk is daar de nieuwe Iskari, De Gevangen Koningin van Kristen Ciccarelli. Ik ben hier zo ongelooflijk benieuwd naar! Het nieuwe deel in de Erika Foster serie van Robert Bryndza is ook uit, Donker Water. Als laatste kreeg ik nog voor mijn verjaardag Midnight Jewel, het vervolg op The Glittering Court van Richelle Mead. Dit boek wilde ik al heel lang hebben.

Ten slotte kocht ik nog Een Tweede Kans van Jennifer L. Armentrout, een boek waar ik ook zo benieuwd naar ben. Verder ben ik gezwicht voor Zoen Me Tot Ik Zwicht van Helen Hoang en kocht ik Mermaid van Louise O’Neill die ik daarna voor Hebban bleek te mogen lezen. Oeps, ik had hem al in huis.

Engelse boeken

Ik heb ook nog twee Engelse boeken gekocht. Ten eerste The Darkest Star van Jennifer L. Armentrout. Dit is de spin-off van de Lux serie, dus ik moet nog even wachten tot ik deze kan lezen.

Ja ja, de Nederlandse staat al in de pre-order, maar wachten tot april gaat me niet lukken. Dus, ik kocht Kingdom Of Ash van Sarah J. Maas ook in het Engels. Sorry not sorry.


Dit zijn mijn aanwinsten van oktober. naar welke van de recensies van deze boeken ben jij het meest benieuwd?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.