(NL) Bookhaul | februari 2019

Posted februari 28, 2019 by Laurie in Boekenpraat / 3 Comments

Januari was een maand van een beetje teveel nieuwe boeken, dus ik zou in februari géén nieuwe boeken meer kopen. Ik kreeg sowieso nog wat recensie exemplaren binnen, maar daarnaast zou ik niets meer kopen. Dat is niet helemaal gelukt, want ik ben best beïnvloedbaar als het op boeken aankomt. Misschien is dat een heel slechte eigenschap, maar ik kan er niets aan doen.

Nederlandse boeken

Allereerst kreeg ik mijn recensie exemplaar van Opposition van Jennifer L. Armentrout binnen, het vijfde en laatste deel in de “lux” serie. Dit boek heb ik inmiddels uit en mijn recensie staat ook al op mijn blog.

Halverwege deze maand kwam ook het vijfde en laatste deel van de “Royals” serie van Erin Watt uit, Gevaar. Ook dit boek heb ik als recensie exemplaar mogen ontvangen. Deze recensie verschijnt begin april, want ik plaats het eerst op Hebban.

Een ander boek dat ik voor Hebban heb mogen ontvangen en lezen is De Jongen Met Twee Namen van Maggie Harcourt. Deze recensie lees je hier op 15 maart.

Wat Zou Martin Doen? Is het enige boek dat ik in februari sowieso wilde kopen omdat Nic Stone in april naar YALFest komt. Dit boek heb ik nu dus gekocht, maar nog niet gelezen. Het is niet zo dik, dus ik verwacht dat dit snel zal lukken.

Nog een niet zo dik boek dat ik in februari heb gekocht is Dit Is Hoe Het Ging van Astrid Boonstoppel. Ik was in eerste instantie niet van plan dit boek te kopen, maar positieve geluiden hebben mij anders doen besluiten.


Engelse boeken

Ik heb deze maand toch weer wat Engelse boeken gekocht. Ten eerste The Mistake van Elle Kennedy. Deze kwam uit mijn TBR Randomizer, maar ik had het boek nog niet. Niet zo handig dus.

Ten tweede kocht ik door een positief artikel van mijn collega’s van de Hebban Young Adult Club A Curse So Dark And Lonely van Brigid Kemmerer. Hopelijk kom ik hier beter doorheen dan Brieven Aan De Duisternis, maar als ik de sample van Kindle mag geloven wel.

Girls Of Paper And Fire van Natasha Ngan is een boek waar ik al een hele tijd over zat te twijfelen. Ik downloadde wederom een sample en toen besloot ik het boek te kopen. Ik ben heel benieuwd!

Als laatste kocht ik The Priory Of The Orange Tree van Samantha Shannon. Ik heb hier nu al hele goede verhalen over gehoord en het boek is pas twee dagen uit. Ik hoop het snel te lezen, want het is een boek van maar liefst 848 pagina’s.


Audible

Ik heb sinds oktober een abonnement op Audible, waarbij ik dus iedere maand een credit krijg om één boek te downloaden. Voor de credit van februari downloadde ik Enchantée van Gita Trelease, een boek waar ik ook heel benieuwd naar ben.


Tot zover mijn bookhaul. Welke boeken heb jij deze maand aan je collectie mogen toevoegen?
Tags:


3 responses to “(NL) Bookhaul | februari 2019

    • Laurie

      Me too, because I skim read Letters To The Lost and I did that in Dutch. So maybe it was the translation LOL

  1. The Priory of the Orange Tree staat ook hoog op mijn lijstje! Ik probeer echter eerst te lezen wat ik momenteel heb, maar we zullen zien hoe lang ik me in zal kunnen houden…

    Vriendin van mij was heel erg te spreken over Dit is hoe het ging.
    Samantha onlangs geplaatst…How to Unhaul BooksMy Profile

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.