(NL) Bookhaul | December 2018

Posted december 31, 2018 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

De laatste maand van het jaar is inmiddels ook alweer bijna voorbij, het vuurwerk knalt hier al vrolijk. December is meestal de tijd van veel boeken kopen, maar ik heb me redelijk ingehouden. Ik kreeg vlak na het publiceren van mijn bookhaul van november nog een recensie exemplaar binnen, dus deze moest even mee met deze maand.

Nederlandse boeken

Zoals gezegd kreeg ik eind november nog een recensie exemplaar binnen voor Hebban. Dit was het boek Tijdbom van Joelle Charbonneau. Mijn solo recensie verschijnt op 2 januari 2019. Verder trok Voor Het laatst Gezien van Caleb Roehrig deze maand mijn aandacht. Ik wil dit boek zo snel mogelijk gaan lezen. Een boek dat ik deze maand heb gekocht en waarvan mijn recensie al op dit blog te vinden is, is Bestemd Voor Mij van Chantal van Gastel.

Deze maand was het ook weer tijd voor het uitpakken van cadeautjes. Ik deed weer mee aan de Secret Santa van Kwante In Wonderland en ik mocht drie mooie boeken uitpakken. Ik kreeg Hart Van Vuur van Miranda Peters en de eerste twee delen van de Flight & Glory serie van Rebecca Yarros: Onverminderd en Onbereikbaar.


Engelse boeken

Ik heb deze maand ook nog twee Engelse boeken zeer goedkoop op de kop kunnen tikken. Het eerse boek is Slated, oftewel Gewist van Teri Terry. Deze auteur komt in april naar YALFest en de Nederlandse vertaling van dit boek verschijnt in maart volgend jaar. Maar zeg nou zelf, als het Engelse boek nog geen €2,- kost op Kindle, dan laat je deze toch niet liggen? Nee dus. De andere delen zijn ook nog geen €2,-. Ik kwam per toeval Fallen Academy: Year One van Leia Stone tegen en mijn nieuwsgierigheid is gewekt. Dit boek kostte nog geen €4,-.


Tot zover mijn bookhaul van december. Heb jij nog leuke boeken gekregen met Sinterklaas en Kerst?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.