(NL) Bookhaul | april 2019

Posted april 30, 2019 by Laurie in Boekenpraat / 2 Comments

Na de bizarre bookhaul van vorige maand werd het tijd om weer even wat rustiger aan te doen. Dat is best goed gelukt moet ik zeggen. Ik kreeg een recensie exemplaar binnen, een boek dat ik al heel lang wilde was afgeprijsd, ik maakte een serie compleet en kreeg twee pre-orders binnen. Weinig impuls aankopen dus. Kijk je mee? Klik op het omslag om het boek zelf te kopen.

Nederlandse boeken

Deze maand heb ik dus weinig Nederlandse boeken gescoord. Ik kreeg mijn vooruitbestelling van Koninkrijk Van As van Sarah J. Maas binnen (dat werd tijd, want deze had ik al in juli 2018 besteld) en heb dit boek ook alweer herlezen. Ik had de Engelse versie namelijk al gelezen toen die uit kwam, maar had de Nederlandse toen al besteld. Ik kon gewoon niet meer wachten.

Voor Hebban mocht ik het boek De Bijzondere Woorden Van Gioia van Enrico Galiano lezen en mijn recensie kun je op 10 mei hier lezen. Want dat boek had ik zo uit en het is me erg goed bevallen.

Nimmernacht van Jay Kristoff is een boek waar ik al een tijdje over zat te twijfelen. Wel, niet, wel, niet? Toen het boek opeens was afgeprijsd wist ik het zeker, laat ik dat boek nou maar gewoon lezen.

Als laatste verscheen deze maand De Zwendelprins, het debuut van Rima Orie. Ik ben hier heel nieuwsgierig naar, want ik hoor alleen maar hele enthousiaste verhalen. Kom maar op!

Engelse boeken

Ook qua Engelse boeken valt het deze maand wel mee. Ik wilde de Off-Campus serie van Elle Kennedy compleet maken, dus ik kocht The Score en The Goal.

Een boek dat ik ook al een tijdje in de pre-order had staan en waar ik hele goede dingen over hoor is Descendant Of The Crane van Joan He. Deze wil ik daarom ook snel lezen.

Eindelijk was het er dan: het vijfde boek in de Shatter Me serie van Tahereh Mafi! Defy Me moest natuurlijk ook meteen vooruit worden besteld, deze kreeg ik dus ook binnen. En ehhhhh…… die heb ik ook al gelezen.

Ten slotte hebben we nog The Fever King van Victoria Lee en dit boek heb ik gekocht op recensies en de lage prijs. Ben benieuwd!

Audible

Als laatste nog een boek dat ik deze maand via Audible heb gedownload, The Triumphant van Lesley Livingston. Deze serie wordt niet meer verder vertaald in het Nederlands, dus dan maar over op het Engels.


Tot zover mijn bookhaul van april. Welke boeken heb jij deze maand gescoord?

Tags:


2 responses to “(NL) Bookhaul | april 2019

    • Laurie

      Klopt, en het verbaast mij eerlijk gezegd ook. Ik dacht dat dit een serie was die wel goed liep, maar blijkbaar niet. Gelukkig kan ik ook gewoon Engels lezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.