Mijn leeslijstje

Posted april 23, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Even geen recensie, want ik ben nog bezig in een boek. Namelijk in De Boekendief van Markus Zusak. Dit boek stond al een jaar op mijn digitale boekenplank om gelezen te worden, maar naast deze zijn er nog een aantal boeken die al heel lang op mijn aandacht wachten. Hieronder een paar titels.
Richelle Mead – The Glittering Court
Dit boek is alleen in het Engels te koop. Ik houd echt van Richelle Mead’s boekenseries Vampire Academy en Bloodlines. Toen ik hoorde dat er een nieuw boek van haar uit was, heb ik het meteen gekocht. Dit boek speelt zich af in een hele andere wereld dan in die van de dampiers, alchemisten, Moroi en Strigoi, maar dat maakt me juist des te nieuwsgieriger. Dit boek staat ook al een jaar op mijn iPad te wachten.
John Green – Negentien keer Catherine
In 2014 las ik Een Weeffout in Onze Sterren van John Green en toen hield ik meteen al van zijn schrijfstijl. In 2015 las ik Het Grote Misschien en Paper Towns en die zijn ook geweldig. Dit boek staat ook al sinds 2015 te wachten om gelezen te worden, maar daar ben ik helaas nog niet aan toe gekomen. Het ebook is ook niet in het Nederlands verkrijgbaar, maar in het Engels denk ik dat zijn schrijfstijl nog beter uit de verf komt. Snel lezen dus!
Estelle Maskame – De DIMI triologie
Ik moet alle drie de boeken nog lezen. Er is heel veel over gesproken op social media, wat mij wel nieuwsgierig maakt. Helaas ben ik ook hier nog niet aan toe gekomen. Tijdens mijn stage in 2015 had ik zo weinig energie dat ik niet aan lezen toe kwam, en daardoor heb ik ook deze boeken nog niet uit. Heb dus een hoop in te halen!
Carry Slee – Verdacht
In 2016 kwam dit boek van Carry Slee uit. Ik lees haar boeken al sinds mijn jeugd, heb ze bijna allemaal gelezen. Deze kan dus niet ontbreken!
Kiera Cass – Lang en Gelukkig
Ik heb deze bundel niet gekocht, maar wel alle losse verhalen. Deze zijn nu gebundeld in “Lang en Gelukkig”, vandaar dat ik deze als zodanig benoemd. Toen ik vorig jaar alle verhalen uit deze bundel los kocht, had ik net alle vijf de boeken uit De Selectie uit. Na mijn eerdere ervaringen met series besloot ik nog heel even te wachten met de verhalen. Binnenkort ga ik deze zeker lezen, als toetje zeg maar.

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.