Ik ga op vakantie en ik lees……. #2

Posted juli 23, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 1 Comment

Vorige week kon je lezen wat ik in mijn vorige vakanties las. Hierin vertelde dat ik vaak veel boeken meeneem en dat ik thrillers het perfecte vakantiegenre vind. In dit tweede deel van het tweeluik vertel ik jullie wat ik op deze vakantie heb meegenomen.

Ten eerste heb ik echt heel veel boeken bij me. Met een beetje geluk kan ik er één of net twee uit lezen. Toch heb ik een hele voorraad van ongeveer vijftien boeken bij me, voor het geval dat. Ik heb een aantal thrillers bij me, waaronder drie delen van de Helen Grace serie van M. J. Arlidge. Ook heb ik Ik Reis Alleen van Samuel Bjork bij me. Het Zusje is een gloednieuwe thriller en daar heb ik veel goeds over gehoord, dus deze staat ook op mijn Storytel boekenplank.

Verder heb ik een hele hoop Young Adult boeken bij me, waaronder De Hemel Begint Bij Je Voeten en De Graces. En dit is echt heel erg, maar ik heb The Hunger Games nooit gelezen. Ik hoop dat dat op deze vakantie gaat lukken, evenals De Bijzondere Kinderen Van Mevrouw Peregrine. Het herlezen van Harry Potter in het Engels moet echt nog even wachten. Ik ben namelijk mee met een Engelse reis, dus ik wilde echt alleen maar Nederlandse boeken meenemen. Dan hoor ik toch nog wat Nederlands op vakantie. Ik heb alleen maar luisterboeken bij me, omdat ik een rondreis aan het maken ben.

Twee boeken die niet echt in een rijtje passen zijn Ik Zie Je Op Het Strand van Jill Mansell en de biografie van Ed Sheeran. Die laatste staat hoog op mijn lijstje, dus ik wil daar zo snel mogleijk aan beginnen. Op het moment van schrijven ben ik heel hard aan het nadenken over welk boek ik als eerste zal lezen. Te veel boeken bij je hebben is echt een probleem soms.

Hoeveel boeken denk jij dat ik heb kunnen lezen op vakantie? En welke boeken neem jij mee als je op vakantie gaat?

Tags:


One response to “Ik ga op vakantie en ik lees……. #2

  1. Ik neem drie boeken mee op vakantie. Van twee boeken weet ik zeker dat ik ze meeneem:
    Replica van Lauren Olivier en dit is een buddyread
    Muggenland van David Arnold.
    Misschien neem ik het laatste deel van A Darker Shade of magic mee; A conjuring of Light van V.E. Schwab of ik neem Everyday van David Levithan mee. Ik heb echt nog geen idee wat het derde boek gaat worden. Hoever ben je met alle boeken die je mee hebt en welke vind je tot nu toe het tofst?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.