Flashback Friday: Hoeveel heb ik eigenlijk gelezen? #3

Op de blog van Kwante kwam ik de serie “shopaholic exposed” tegen. Zij heeft het weer van Candyce & Isabelle, waar deze serie “looking back on our bookhauls” heet. Het komt erop neer dat je naar je oude bookhauls gaat kijken en checkt hoeveel je van die toen gekochte of gekregen boeken al hebt gelezen. Ik mag met mijn enorme hauls ook wel eens op de biechtstoel, dus ik neem deze serie over en laat deze maandelijks, op de eerste vrijdag van de maand, terugkeren op mijn blog. Ten behoeve van de toegankelijkheid voor met name mensen met een visuele beperking vind je links naar recensies in de buttons onder de betreffende boeken.

Vandaag kijken we naar mijn bookhaul van mei 2017. Deze is aardig groot, maar het valt op zich nog wel mee.

Zie Mij van Nicholas Sparks

Nee, dit boek heb ik niet gelezen. Het zou best kunnen dat ik het ook niet meer heb, weet ik eigenlijk niet. Maar ik moet dit boek echt nog wel lezen, dat wil ik ook. Ik ben het gewoon een beetje vergeten denk ik.

Pogingen iets van het leven te maken van Hendrik Groen

Dit was een hele moeilijke om te recenseren, maar ik heb het boek zeker wel gelezen. Het vervolg ook, maar die komen we later nog ergens tegen. Ik las dit boek vrij snel nadat ik het had aangeschaft, dat weet ik wel.

De dood van Murat Idrissi van Tommy Wieringa

Dit klonk als een interessant boek toen ik het uit Bookchoice haalde, maar ik verloor mijn interesse en heb het dus ook niet meer gelezen. Deze heb ik denk ik ook van mijn iPad gegooid.

Hof van vleugels en verwoesting van Sarah J. Maas

Deze heb ik zeker gelezen! Voor het geval jullie je afvragen of ik Hof van mist en woede niet heb gekocht omdat Hof van doorns en rozen in mijn haul van april 2017 zat, ja dat heb ik wel. Maar al een hele tijd daarvoor. In ieder geval heb ik dit boek verslonden.

The Hate U Give van Angie Thomas

Dit boek heb ik gelezen en ik heb de film gezien. Ik las het boek snel nadat ik het had gekocht.

Alle extra boeken van Pottermore

Schuldig, maar niet gelezen. Deze boeken tel ik allemaal mee en het zijn er 3. Vertelsels van Baker de Bard, Fabeldieren en waar ze te vinden en Zwerkbal door de eeuwen heen.

De voordelen van onbeantwoorde liefde van Becky Albertalli

Ook dit boek heb ik gelezen. Ik vond Simon leuker en beter, maar deze vond ik ook wel leuk.

Eén van ons liegt van Karen McManus

Ik ben in dit boek begonnen, maar kwam er niet doorheen en dit werd dus een DNF.


  • Totaal toegevoegd: 10
  • Gelezen: 4,5
  • Niet gelezen: 5,5

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.