Down The TBR Hole #3

Posted juli 2, 2018 by Laurie in Boekenpraat / 1 Comment

En we gaan weer vrolijk verder met opruimen, week 3 alweer. Ja, ik weet het, ik heb een grote TBR. Ik houd hem wel regelmatig bij, maar nog nooit op deze manier en nog nooit zo grondig. Deze meme is bedacht door Lia @Lost In A Story en zo werkt het.

• Ga naar je “to read” shelf op Goodreads.
• Sorteer deze op “Date Added” (position in de app) en klik op “reverse. Zo staan je oudste boeken bovenaan.
• Pak de bovenste 5 boeken (of 10 als je van een uitdaging houdt). Lees de samenvatting en bedenk of je ze wilt houden of dat je ze wilt laten gaan.
• Schrijf in dit artikel een klein stukje over het boek en wat je ermee wilt.
• Maak aan het begin en eind de balans op.

*Disclaimer: Ik heb de meeste van de boeken nog op mijn iPad staan, maar daar kom ik niet meer vanaf helaas. Of ik deze misschien ooit nog ga lezen weet ik nog niet, maar dit artikel bepaalt de stand van zaken op dit moment.


Huidige aantal op mijn TBR: 175
Hier eindigde ik vorige week ook mee. Inmiddels is er weer een boek vanaf omdat ik het nu aan het lezen ben, maar er is ook weer een boek bij gekomen.


1. Op Mijn Schouders Van Jennifer Niven
Ik las vorig jaar Waar Het Licht Is van deze auteur en ben nog wel heel benieuwd naar haar tweede boek. Ik heb er niet echt veel over gelezen helaas, maar ik ga eens kijken.
Actie: behouden


2. Voor Ik Val van Lauren Oliver
Vorig jaar zag ik de filmtrailer en toen sprak het boek mij wel aan. Echter hoor ik heel veel negatieve meningen en bovendien klinkt de samenvatting nu echt heel stom. Dus, weg ermee.
Actie: weg


3. Een Van Ons Liegt van Karen M. McManus
Deze houd ik. Ik hoor er heel veel goede dingen over, maar vergeet steeds het bestaan van dit boek op mijn TBR of zo. Geen idee waarom ik deze nog niet heb gelezen, want ik had hem immers wel vooruit besteld
Actie: behouden<


4. Meedogenloos (Cruelty #1) van Scott Bergstrom
Heeft deze serie eigenlijk wel iets gedaan in Nederland? Ik heb het boek, maar ik vraag me af of het wel iets is. Nu even weg, ik kan hem altijd nog oppakken.
Actie: weg


5. Nacht Op De Rivier van Erica Ferencik
Ook dit boek had ik vooruit besteld. De ratings zijn niet echt denderend (3.5 gemiddeld), maar ik geef het toch nog een kans. De kans is wel groot dat ik deze DNF, afgaande op de ratings.
Actie: behouden


6. Ik Zie Jou van Clare Mackintosh
Nog een thriller. Deze houd ik ook, want ik hoor hier best goede verhalen over en ik ben wel benieuwd. Ik hoop wel dat dit niet hetzelfde aanvoelt als Het Meisje In De Trein van Paula Hawkins, want au, wat een teleurstelling was dat.
Actie: behouden


7. Midnight Jewel (The Glittering Court #2) van Richelle Mead
Jaaaaaa, ook deze blijft! Ik had het eerste boek in het Engels gelezen, maar dat was best pittig. Ik wachtte dus bewust even op de Nederlandse versie en die kwam afgelopen maand uit. Nu moet ik nog even wachten tot ik mijn summer swap pakket open mag maken, want misschien zit die daar wel in ? Zo niet, lees ik hem toch weer in het Engels.
Actie: behouden


8. Goede Dochter van Karin Slaughter
Laurie, kom op nou. Ga deze nou eens lezen! Ja, deze houd ik.
Actie: behouden


9. Gone Girl van Gillian Flynn
Deze stel ik ook steeds maar uit. Waarom? Geen flauw idee. Maar ik wil hem dus wel lezen.
Actie: behouden


10. Oktober Is De Koudste Maand van Christoffer Carlsson
Ik heb nog nooit een boek gezien met maar zo weinig ratings en die ook nog eens allemaal negatief zijn. Ik heb het boek liggen, maar nog niet gelezen. Een gemiddelde rating van 3.25 sterren op Goodreads nodigt ook niet echt uit nee. Dit is gebaseerd op 211 waarderingen, dus kun je nagaan. Ik heb het boek wel, dus misschien ooit.
Actie: weg


Aantal boeken geanalyseerd: 10
Aantal boeken behouden: 7
Aantal boeken weg: 3
Huidige aantal op mijn TBR: 172

Welke boeken zou jij van je TBR hebben gehaald?

Welke van deze boeken zouden jullie van je TBR halen?

Tags:


One response to “Down The TBR Hole #3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.