Bookhaul | September 2017

Posted september 30, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 2 Comments

September is de maand waarin ik jarig ben en waarin er veel boeken zijn verschenen waar ik al naar uit keek. De meeste boeken in deze bookhaul waren dus al ingepland, dus niet zoveel verrassingen. Het is wel weer een flinke buit, oeps! Klik op de linkjes om het boek direct te bestellen.

Bookchoice

Het enige boek wat ik uit Bookchoice heb gehaald deze maand is De Doodsvogel van Samuel Bjork. Ik Reis Alleen moet ik nog lezen, maar ik hoor veel goede verhalen. Vandaar dat ik deel 2 alvast heb gedownload, want je weet maar nooit.

Gekocht

Ik heb deze maand best wel weer wat gekocht. Te beginnen met Ik Weet Een Geheim van Tess Gerritsen. Deze staat al sinds mei in de pre-order, dus ik heb hier wat maanden op moeten wachten.

Verder kocht ik eindelijk 13 Minuten van Sarah Pinborough. Ik heb veel enthousiaste verhalen gehoord over deze YA thriller, maar ik had hem gewoon nog niet gekocht. Van dezelfde auteur kocht ik ook Wat Jij Niet Ziet, een volwassen thriller welke flink was afgeprijsd.

Deze maand trok het boek Een van Sarah Crossan mijn aandacht. Ik had er nog nooit van gehoord, maar de flaptekst en recensies maakten mij nieuwsgierig. Reden voor mij om dit boek te kopen dus.

Afgelopen zomer kwam ik erachter dat Carry Slee met een nieuw boek kwam. Carry Slee is een van mijn favoriete schrijvers uit mijn jeugd, dus #Laatstevlog moest zeker worden toegevoegd aan mijn collectie.

Mijn Mooiste Herinnering Eindigt Hier is het nieuwe boek van Eric Lindstrom. Hoewel ik zijn vorige boek nog moet lezen, sprak het verhaal mij wel aan. Dit is een boek waar ik in augustus al over schreef en welke sindsdien op mijn wishlist staat. Nu staat deze klaar om gelezen te worden.

Nog een boek waar ik al naar uit kijk sinds augustus is Oktober Is De Koudste Maand van Christoffer Carlsson. Het klinkt veelbelovend en spannend, ik ben benieuwd!

Het laatste boek wat ik deze maand heb mogen toevoegen is Veel Liefs, Lara Jean. Ik heb de rest nog niet gelezen, maar dat komt vast wel goed.

Naar welk nieuw boek uit je collectie kijk jij echt uit om te gaan lezen?

Tags:


2 responses to “Bookhaul | September 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.