Bookhaul | Oktober 2017

Posted oktober 31, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 1 Comment

Het is oktober en volop herfst. Het perfecte seizoen om te lezen dus. En om boeken aan de collectie toe te voegen. Dat laatste heb ik ook gedaan, hetzij in mindere mate dan lezen. Hieronder zal ik mijn nieuwste aanwinsten op een rijtje zetten. Zoals gebruikelijk kun je op de linkjes klikken om direct naar het boek te gaan.

Bookchoice

Kort maar krachtig, deze maand heb ik geen boeken uit het Bookchoice pakket gehaald.

Gekocht

Daar tegenover staat dat ik wel een aantal boeken heb gekocht. Ook al zijn dat er ook niet zo gek veel. Laten we beginnen met John Green. John domineert mijn bookhaul, met maar liefst twee boeken. Ten eerste kwam op 10 oktober zijn nieuwste boek Schildpadden Tot In Het Oneindige uit. Natuurlijk heb ik deze gekocht. Tevens kwam ik tot de ontdekking dat oude boeken van Green weer (opnieuw?) zijn uitgebracht als eBook. Het Grote Misschien had ik al gelezen, maar naar Will Grayson, Will Grayson zocht ik al een jaar. Deze was nog niet in het Nederlands verkrijgbaar als ebook. Ik hoop van harte dat Negentien Keer Katherine ook nog opnieuw wordt uitgegeven, want die zoek ik ook nog.

Op 13 oktober begon Hebban met het bekendmaken van de shortlists van de Hebban Awards. In de categorie “beste thriller” stonden boeken waarvan ik er een aantal op mijn TBR heb gezet. Eentje daarvan was in de aanbieding. Dit boek was Schemerzone van Hilde Vandermeeren. Dit boek eindigde op de elfde plaats bij de Hebban Awards. Toch spreekt het boek me aan.

Een boek waar de meeste bloggers het nu over hebben is Cel 7 van Kerry Drewery. De recensies zijn stuk voor stuk goed, dus ik werd nieuwsgierig. Toen dit boek werd verwacht wist ik niet of ik het zou kopen. Zo zie je maar wat recensies kunnen doen voor een boek.

Als laatste een splinternieuw boek. Astrid Holleeder dropte afgelopen vrijdag plotseling het vervolg op Judas, Dagboek Van Een Getuige. Ik las Judas in één ruk uit, dus dit boek kon ik natuurlijk niet laten liggen.

Een korte haul, maar ik wil proberen iets meer van mijn TBR weg te werken. Ik weet niet of er daarom in november een haul zal komen. Er komen zeker wat boeken uit, maar in december doe ik mee met twee lootjes waarbij ik boekenbonnen/iTunes kaarten op het lootje heb staan, dus ik wacht even met nieuwe boeken. Ik wil echt even uit de collectie lezen nu. Daarnaast heb ik nog een hele lijst met luisterboeken klaarstaan. Zal het me lukken om er een flink aantal te luisteren/lezen? Je kunt het antwoord op die vraag altijd vinden in mijn maandelijkse wrap-ups.

Tags:


One response to “Bookhaul | Oktober 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.