Bookhaul | November 2017

Posted november 30, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Weet je nog, die book buying ban die ik mezelf had opgelegd? Dat ging deze maand toch niet helemaal zoals het hoorde te gaan. Ik heb niet alles van mijn to-buy lijst gekocht, maar ik ben deze maand wel vijf boeken rijker. Welke dat zijn kun je zien als je op “meer lezen” klikt. Als je op de linkjes klikt kun je ze direct bestellen.

Bookchoice

Laat ik meteen maar even vermelden dat dit mijn laatste Bookchoice vangst is. Ik heb namelijk mijn abonnement stopgezet. Ik heb bijna alle pakketten nog ongelezen op mijn iPad staan, dus het heeft gewoon niet zoveel zin om het te verlengen. Toch heb ik er deze keer nog twee boeken uit gehaald. Als eerste is daar Ragdooll van Daniel Cole. Dit boek gaat door het leven als de thriller van het jaar, dus ik werd nieuwsgierig. Als laatste heb ik Helemaal Het Einde van Lisette Jonkman uit het pakket gehaald. Ondanks dat ik niet zo van Feel Good boeken houd, werd ik toch nieuwsgierig omdat velen er lovend over zijn.

Gekocht

Er was eens…… Een ebook sale op iBooks. Nou, daar ga ik dan met mijn goede voornemen om nu écht niets te kopen. Ik Zie Jou van Clare Mackintosh staat al sinds het voorjaar op mijn TBR. En laat die onder andere nou eindelijk eens lekker scherp geprijsd zijn. Hup, kopen dus. Dit geldt ook voor Goed Of Slecht van Ali Land. Precies hetzelfde verhaal.

Tenslotte kocht ik Iskari: De Laatste Namsara van Kristen Ciccarelli. Dit boek gaan we lezen met de Leidse Leesclub en had ik nog niet. Ik had eigenlijk ook niet verwacht deze te zullen kopen. Toch ben ik hier heel erg benieuwd naar, gezien ik niets dan goede recensies van dit boek heb gelezen. Ik ben niet zo van de draken, dus dat maakt me extra nieuwsgierig hoe ik dit boek ga waarderen. Maar hey, het is van Blossom Books, dus dat moet wel goed komen!

Een kleine haul dus. Eigenlijk wilde ik ook nog Phobos 3 en The White Rose, maar volgende maand is het Kerst en zo en weet ik veel wat ik dan allemaal krijg. In ieder geval komt Alter Ego van Marissa Meyer in mijn volgende bookhaul te staan.

Welke boeken heb jij aan je collectie mogen toevoegen deze maand?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.