Bookhaul mei 2017

Posted juni 1, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 1 Comment


Mei is weer voorbij en wat hebben we mooi weer gehad! Het was echt fantastisch weer om te lezen. Een nieuwe maand betekent een terugblik op de boeken die ik aan mijn collectie heb toegevoegd. Deze keer is dat de maand mei. Mijn bookhaul van april was echt heel erg, dus mijn voornemen voor de maand mei was om het iets rustiger aan te doen. Dat is best wel goed gelukt, alleen niet zo goed als ik had gehoopt.

Bookchoice

Net als iedere maand bespreek ik eerst mijn Bookchoice vangst. Ook deze maand heb ik niet alle boeken uit het pakket gedownload, maar toch een paar.
Ten eerste stond Zie Mij van Nicholas Sparks er tussen. Jaaaaaaaaaa! Hier werd ik echt heel blij van, want dit boek wilde ik al sinds september vorig jaar lezen, maar het was steeds zo enorm duur. Mijn moeder is stiekem wel een beetje jaloers, want dit boek staat ook op haar verlanglijstje.

Pogingen Iets Van het Leven Te Maken van Hendrik Groen heb ik al meerdere malen in een aantal lijstjes voorbij zien komen. Dit maakte mij zo nieuwsgierig, dat ik dit boek aan mijn collectie heb toegevoegd. In juli komt deel 2 van dit boek in het pakket, ben dus heel benieuwd!

Als laatste heb ik De Dood van Murat Idrissi gedownload. Dit is een literaire novelle en ik wilde dit eens proberen.

Aankopen

De maand mei was natuurlijk de maand van Hof van Vleugels en Verwoesting. Deze had ik al vooruit besteld, maar ik heb enorme pech gehad met iTunes, want dit boek heeft letterlijk vleugels gekregen. Op wonderbaarlijke wijze is hij weg gevlogen uit de iBooks store. Mijn bestelling is dus nooit aangekomen, maar kon gelukkig nog wel geannuleerd worden. Ik heb hierdoor weer wat nieuws geleerd, want ik wist niet dat de Bruna ook ebooks verkoopt. Op de valreep heb ik hem dus nog kunnen kopen in mei.

Een ander boek waarmee ik vette pech had, is The Hate U Give. Ik wist helemaal niet dat dat boek uit zou komen, maar toen ik dat wel wist, heb ik hem vooruit besteld. Ook deze is verdwenen, maar kon ik ergens anders nog wel kopen en de bestelling op iBooks annuleren. Ik heb rondom dit boek al een artikel gepubliceerd, een week voor de release.

Toen ik The Hate U Give aan het bestellen was, kwam ik per toeval nog de boeken uit de Library of Hogwarts tegen. Natuurlijk moesten die mee in mijn bestelling en nu heb ik alle Harry Potter boeken compleet. Ik miste nog De Vertelsels van Baker de Bard, Zwerkbal Door de Eeuwen Heen en Fabeldieren en Waar Ze Te Vinden.

Vervolgens kwam ik ook eindelijk het ebook van De Voordelen van Onbeantwoorde Liefde tegen. Deze kon dus ook meteen mee in diezelfde bestelling. Ik hoor veel goede dingen over dit boek, dus ik ben erg benieuwd.

Als laatste kwam Eén Van Ons Liegt van Karen McManus uit. Deze had ik ook vooruit besteld en is wel goed gegaan. Ik ben heel benieuwd naar dit boek, want ik heb er heel veel positive dingen over gelezen.

Vooruitblik

Omdat deze haul zo klein is, is er ruimte voor een vooruitblik. Het ebook van Levana komt in juni uit, dus ik kan eindelijk verder. Tevens komt Winter ook 26 juni uit en ik ben echt heel benieuwd naar dit slot van The Lunar Chronicles.
Uit het Bookchoice pakket download ik alleen Als De Rodondendron Bloeit, omdat ik het eerste deel in april heb gedownload. Daarnaast komt Aristoteles en Dante Ontdekken de Geheimen van het Universum uit, en daar ben ik ook heel benieuwd naar. In juni houd ik me echt in, hoop ik.

Welke boeken heb jij in mij allemaal aan je collectie mogen toevoegen?

Tags:


One response to “Bookhaul mei 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.