Bookhaul | Maart 2018

Posted maart 31, 2018 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Het eerste kwartaal van 2018 is alweer voorbij. Hallo he, waar zijn die maanden gebleven? Deze maand heb ik natuurlijk ook weer boeken aan mijn collectie mogen toevoegen. Zo mocht ik mijn allereerste recensie exemplaar ooit ontvangen, kocht ik een duologie en overtuigden andere lezers mij om een serie aan te schaffen. Ben je al nieuwsgierig over welke boeken ik het heb? Lees dan snel verder! Je kunt de boeken direct bekijken door op de linkjes te klikken.
>

Ik begin maar meteen even met een boek wat je echt in je kast MÓÉT hebben staan, want wow wow wow wat is dit goed! Tot nu toe het beste boek van 2018 en we zijn pas in maart. Eind vorige maand kreeg ik het goede nieuws dat ik dit toppertje mocht recenseren en deze maand kreeg ik hem binnen. Ik heb nog net niet alles uit mijn handen laten vallen, maar niet veel later begon ik met lezen. Waar ik het over heb? Over Bloed En Beenderen van Tomi Adeyemi natuurlijk!

Goed, dat was mijn stuitermomentje van deze bookhaul. Op naar de duologie. Ik heb mijn oog een paar maanden geleden laten vallen op de duologie van De Kraaien van Leigh Bardugo. Ik heb De Grisha nog steeds niet gelezen, shame on me, maar toch besloot ik deze twee boeken ook maar meteen aan te schaffen. Kan ik direct door met lezen.

De serie waar ik het in de inleiding over had is natuurlijk Spellslinger van Sebastien De Castell. Ik hoor zo veel goede verhalen dat ik het nu wel eens tijd vond om Vogelvrij aan te schaffen. Echter was het boek niet meer leverbaar en moest ik even wachten tot Schaduwzwart zou verschijnen. Hup, doe die ook maar meteen in mijn mandje. Ik ben heel benieuwd!

Het laatste boek wat ik heb gekocht kwam als een totale verrassing. Ik heb het over Mijn Versie Van Jou van Christina Lauren. De omschrijving sprak me meteen aan, dus ik besloot het boek direct aan te schaffen. Ook hier ben ik heel benieuwd naar.

Wat is jouw favoriete aanwinst van maart?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.