Bookhaul maart 2017

Posted april 23, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Wat gaat het toch allemaal snel! Bij wijze van spreken hoef je maar een paar keer met je ogen te knipperen en het is alweer april. In maart heb ik weer een paar mooie ebooks aan mijn collectie toegevoegd. Tijd voor mijn eerste bookhaul dus!
Ik begon de maand met mijn Book Choice downloads. Waar ik eerder gewoon het hele pakket downloadde doe ik dat nu niet meer. Heb de afgelopen pakketten niet eens gelezen, want had daar gewoon geen tijd voor. Het boek dat ik in maart uit dit pakket heb gehaald is Blind Date van Marelle Boersma . Hier had ik al verschillende blogtours van gezien, dus ik was benieuwd geworden. Dit boek staat, net zoals vele anderen, op mijn enorme TBR lijst.
In februari las ik eindelijk Cinder en toen lag Scarlet al in de winkel. Die heb ik in maart dus ook aangeschaft. Ik kan echt niet wachten om daar in te beginnen. Deze maand kwam Cress , het derde deel van The Lunar Chronicles, uit. Natuurlijk heb ik deze ook meteen gekocht. Op deze manier kan ik direct verder lezen en dat vind ik echt heel erg fijn. Daarnaast heeft Marissa Meyer nog een ander sprookje in een nieuw jasje gestoken. Daar heb ik ook veel goede verhalen over gehoord en dus heb ik Harteloos ook meteen gekocht. Lekker veel sprookjes dus!
Verder heb ik nog vier andere boeken aan mijn collectie toegevoegd. Ten eerste is dat Wat Jij Niet Ziet . Dit boek gaat over iemand met een visuele beperking. Ik ben benieuwd wat ik als visueel beperkte van dit boek ga vinden. Ten tweede is dat 54 Minuten , een boek dat sinds september al op mijn lijstje staat, maar wat ik niet eerder heb gekocht. 2C van Mirjam Mous Staat ook al een jaar gemarkeerd als “to-read” op Goodreads, dus het werd in maart ook tijd om dit boek eens aan te schaffen. Tenslotte mocht ik ook Sterrenstof aan mijn collectie toevoegen.
Kortom: een boekige maand dus! Wat zal april mij brengen?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.