Bookhaul | juni 2017

Posted juli 1, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

In de maand juni ging het eigenlijk best goed met het niet kopen van boeken. Ik heb maar vier extra boeken gekocht buiten de boeken die al op de planning stonden. Benieuwd welke? Lees dan verder! Juni is de maand van het spannende boek en dat zie je ook terug in deze bookhaul.

Bookchoice

Het pakket van juni lag mij totaal niet, maar heb er toch één boek uit gehaald. Dit is een deel van een serie, namelijk Als De Rododendron Bloeit. Ik ben er nog niet aan toe gekomen en moet het eerste deel nog lezen.

Gekocht

Als eerste kwam Nacht Op De Rivier van Erica Ferencik binnen. Dit boek zag er veelbelovend uit, dus had ik al vooruit besteld. Ik hoop hem snel te kunnen lezen, want I love thrillers.

Aristoteles & Dante Ontdekken De Geheimen Van Het Universum is een boek waar ik al sinds februari of maart op zit te wachten. Eindelijk is het er nu en kan ik niet wachten om hem te lezen.

Op 13 juni verscheenn Goede Dochter van Karin Slaughter, welke regelrecht de hitlijsten in schoot. Deze bestseller wil ik ook zo snel mogelijk gaan lezen.

Deze maand mocht ik twee boeken van The Lunar Chronicles aan mijn collectie toevoegen. Eindelijk was daar het ebook van Levana. Dit boek heb ik echt heel snel gelezen, want op 26 juni verscheen het slotstuk van deze serie: Winter. Deze ben ik meteen gaan lezen, zoals je in mijn wrap-up van juni kunt lezen.

Opeens was daar Ginny Moon. Had er helemaal geen promotie van gezien, dus ik was verrast. Het boek klinkt goed, dus heb het meteen gekocht.

Een ander boek waar ik al veel goede verhalen over heb gehoord is Meedogenloos van Scott Bergstrom. Ik ben heel benieuwd naar dit boek.

Als laatste is er deze maand een nieuw boek van Clare Mackintosh verschenen. Dit boek heb ik nog niet gekocht, maar haar debuut Mea Culpa was voor slechts €5 verkrijgbaar. Ik ben heel benieuwd, want Clare krijgt veel lovende kritiek op haar werk.

Vooruitblik

In de maand juli zijn twee boeken echt een must voor mij. Op 1 juli komt Muggeland, het debuut van David Arnold uit. In Nederland leerden we hem kennen met zijn tweede boek: De Kids Of Appetite, maar Muggeland was in Amerika zijn debuut. Daarnaast komt op 20 juli Alle Sterren uit, een extra verhalenbundel van The Lunar Chronicles. En als echte Lunartic moet ik deze natuurlijk hebben.

Welke boeken heb jij in juni mogen toevoegen aan je collectie?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.