Bookhaul | Juli & Augustus 2017

Posted september 1, 2017 by Laurie in Boekenpraat / 1 Comment

De zomervakantie is weer voorbij. Werk en school zijn weer begonnen en vandaag begint de meteorologische herfst. In de zomer spreekt men vaak over komkommertijd en dat geldt zeker ook voor het verschijnen van nieuwe boeken. Ideaal om je TBR een beetje in te dammen dus. Is mij niet helemaal gelukt, want een aantal net toegevoegde boeken heb ik al gelezen. In de zomermaanden heb ik in totaal maar 7 boeken aan mijn collectie toegevoegd, dus besloot ik juli en augustus te combineren in één bookhaul. Dit neemt niet weg dat ik niet meer boeken heb geluisterd via Storytel en “geleend” heb bij de blindenbibliotheek. Maar, dat telt niet echt bij een bookhaul toch?

Juli

Bookchoice
Uit het pakket van Bookchoice van juli heb ik maar een boek gehaald. Dit is Zolang Er Leven Is van Hendrik Groen, het vervolg op Pogingen Iets Van Het Leven Te Maken. Ik heb Zolang Er Leven Is even snel tussen Winter en Ari&Dante door gelezen, maar heb het niet gerecenseerd. Daarnaast zat ook Ik Zie Je Op Het Strand van Jill Mansell in het pakket, welke ik heb beluisterd via Storytel. Mijn recensie kun je hier lezen.
Gekocht
Deze maand heb ik maar twee boeken gekocht. Ten eerste kwam Muggenland van David Arnold eindelijk uit. Dit boek heb ik al gelezen en gerecenseerd
Ten tweede kwam Alle Sterren, de verhalenbundel van The Lunar Chronicles uit. Ik, Lunartic die ik ben, moest en zou deze meteen lezen. Ook hiervan heb ik al een recensie geplaatst.

Augustus

Bookchoice
Deze maand heb ik twee boeken uit het Bookchoice pakket gehaald. Als eerste De Laatste Roos Van De Zomer van Santa Montefiore. Nu heb ik de hele serie compleet. Daarnaast heb ik Gebroken van B.a. Paris uit het pakket gehaald. Ik heb dit boek vaker voorbij zien komen, dus werd benieuwd.
Gekocht
Tenslotte heb ik nog twee boeken gekocht. Als eerste Duet Met Jou van Dani Atkins. Dit boek heb ik al gelezen en mijn recensie vind je hier. Ten tweede heb ik Het Zomerhuis van Ann Brashares gekocht. Ik wil dit boek binnenkort gaan lezen.
Welke boeken heb jij in de zomer aan je collectie mogen toevoegen?

Tags:


One response to “Bookhaul | Juli & Augustus 2017

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.