Bookhaul | juli 2018

Posted juli 31, 2018 by Laurie in Boekenpraat / 2 Comments

Vorige maand schreef ik in mijn bookhaul dat ik het in juli echt rusitger aan moest doen met het kopen van boeken. Ik zou er maar twee kopen en that’s it. Nu, op 31 juli, kan ik concluderen dat dat niet helemaal is gelukt. Klik op het omslag om het boek direct te bestellen.

nederlandse boeken


Op dit boek zit ik al sinds de aankondiging te aassen, dus deze moest ik hebben.


Toen ik Obsidian las, wist ik dat ik het vervolg ook moest hebben. Nou daar is ie dan! Gaat heel snel worden gelezen.


En we blijven nog even bij Jennifer L. Armentrout, want deze serie was, op één boek na, afgeprijsd. Hebben hebben hebben dus! Deze serie stond ook nog op mijn lijstje, dus dat kwam mooi uit.

LET OP: DE PAPERBACK VAN DIT BOEK IS PAS OP 14 AUGUSTUS BESCHIKBAAR!!!!!!

Dit boek maakte mij heel nieuwsgierig. Ik heb een mazzeltje, want het ebook is al beschikbaar. De paperback dus nog niet.


Van new adult naar thriller, het kan allemaal bij mij. Het tweede deel in de Erika Foster serie moest ik natuurlijk ook hebben. Ik wilde nog even wachten, maar ik las een recensie waarin stond vermeld dat het vervolg in oktober uit komt, dus wachten werd kopen. Staat ook snel op de planning, het liefst nog in mijn vakantie.


En nog een thriller. Hierbij speelden twee factoren een rol: het enthousiasme van Chinouk en een aanbieding. Ik ben echt heel benieuwd!


Engelse boeken
Deze maand belandden er ook nog twee Engelse titels in mijn Kindle app.


Ik hield dit boek al sinds januari in de gaten, maar kocht het niet. Tot nu. Ik hoorde goede verhalen en ik denk niet dat deze snel vertaald zal gaan worden.


De nieuwste Colleen Hoover belandde ook op mijn Kindle na het lezen van lovende recensies. Ook hier ben ik heel benieuwd naar.


Dat was het voor deze maand. Augustus wordt echt heel rustig – zeg ik nu -, want er komen niet heel veel boeken uit die ik echt wil hebben. Er staat nog een Engels boek in de pre-order en ik denk dat ik de vervolgen van A Darker Shade Of Magic koop, maar dat is het dan ook wel. Misschien schrijf ik volgende maand geen bookhaul.

Welk boek uit mijn bookhaul heb jij ook aangeschaft?

Tags:


2 responses to “Bookhaul | juli 2018

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.