Bookhaul | augustus 2018

Posted augustus 31, 2018 by Laurie in Boekenpraat / 0 Comments

Het is alweer augustus, de zomervakantie is in de meeste delen van Nederland weer voorbij. Dat het vakantie was, was ook goed te merken op de boekenmarkt. Er kwamen deze maand niet zoveel nieuwe boeken uit. Toch heb ik er een aantal weten te scoren, alhoewel het deze maand vooral Engelse boeken waren. Klik op het omslag om de boeken direct te bestellen.

Nederlandse Boeken

Ash Princess van Laura Sebastian is een boek dat eigenlijk in april al zou uitkomen, maar wat is uitgesteld tot augustus. Ik was eigenlijk van plan hem in het Engels te lezen, was daar ook al in begonnen, maar hij is toch wel pittig. Dus ik heb de Nederlandse versie gekocht.


Een Jaar Met Jou van Julia Whelan is en new adult roman van harper Collins en ik ben heel benieuwd.

Engelse Boeken

In juli ben ik begonnen aan de A Darker Shade Of Magic trilogie en die wilde ik compleet hebben (A Gathering Of Shadows en A Conjuring Of Light). Voor ongeveer €3,- per stuk is me dat gelukt. Echt, de Kindle prijzen zijn heel vaak heel fijn.


Over Strange The Dreamer van Laini Taylor lees ik niets dan goeds. Deze heb ik dus ook gekocht, puur op recensies.


Rondom Grace And Fury van Tracy Banghart was er een korte tijd een enorme hype. Dit boek zat namelijk in de Fairy Loot box van juli. De achterkant sprak me wel aan, dus kocht ik het boek voor een prikkie.


Mijn pre-order van Mirage van Somaiya Daud kwam binnen.


Darius The Great Is Not Okay van Adib Khorram staat al een tijdje op mijn radar. Ik lees veel goede recensies over dit boek, dus ik besloot het te kopen.


Tot zover mijn bookhaul van deze maand. Naar welke recensie uit deze haul ben jij het meest benieuwd?

Tags:


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.