Blogtober: Drie boeken die je vorig jaar had willen lezen

Posted oktober 15, 2019 by Laurie in Boekenpraat, events / 6 Comments

We kennen het allemaal wel, een TBR van hier tot Tokyo en boeken die je eigenlijk al eerder had willen lezen stel je steeds maar uit. Ik heb daar helaas ook een handje van en vandaag deel ik drie boeken die ik vorig jaar eigenlijk al had willen lezen.

De verborgen geschiedenis van ons van Jessi Kirby is dus zo’n boek. Het staat al sinds maart 2018 op mijn TBR en het komt er maar niet van. Erger nog, de Engelse versie staat ook net zo lang op mijn Storytel boekenplankje. Dit is echt erg, ik weet het. Binnenkort toch eens oppakken. Houden jullie me eraan?

Nog een graadje erger, Al het moois is niet verloren van Danielle Younge-Ullman staat dus al sinds 2017 op mijn TBR en zou ik ook al lang enb reed gelezen moeten hebben. Dat is dus niet gebeurd. Echt, echt, echt binnenkort. Jullie mogen me hier ook aan houden!

Vorig jaar las ik met veel plezier Alleen maar jij van Mia Sheridan. Ik nam me voor om Stilte zo snel mogelijk te lezen. Je raadt het al, daar kwam het dus niet van. Super jammer, want haar nieuwe boek, De wensmuur, verschijnt eind november.


Ik heb nog veel meer boeken die ik vorig jaar al had willen lezen, maar ik ben benieuwd. Wat zijn drie boeken die jij vorig jaar al had willen lezen?

Tags:


6 responses to “Blogtober: Drie boeken die je vorig jaar had willen lezen

  1. Ik vond Stilte echt een prachtig boek, dus eigenlijk moet je blij zijn dat je ‘m nog niet gelezen hebt, want nu kun je er nog van gaan genieten. Qua boeken die ik vorig jaar al wilde lezen kan ik een heel artikel schrijven, maar onder andere De Boekendief, Het laatste rijk en Royals #4 en #5.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.